Toimitusehdot

Tällä sivulla ovat ehdot, joilla toimitamme sinulle tuotteita. Tuotteet ovat esillä verkkokaupassamme osoitteessa www.is-pipe.fi. Toivomme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita kaupastamme.

Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä ehdot:

1. Yritys

www.is-pipe.fi on sivusto, jota hallinnoi IS-pipe Oy, Mestarintie 4, 23500 Uusikaupunki, ID:FI 2684246-8

2. Saatavuus

Toimitamme tuotteitamme Suomeen vain täysi-ikäisille henkilöille sekä yrityksille. Hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

3. Sopimuksen synty

Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi kaupassa ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos tuotteen hinta kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

Peruutuksissa palautamme aina välittömästi asiakkaan maksut takaisin.

4. Maksaminen

Rahdista johtuen lähetämme aina sähköpostilla laskun, johon liitämme todelliset postituskulut. Laskun saatuaan asiakas voi joko hyväksyä tai hylätä laskun.

5. Palautusoikeus

Kun ostat kuluttajana, on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi tuotteen. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa yhteyttä meihin. Palautuksesta on sovittava aina etukäteen. Palautuksen kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tiedot palautettavasta tuotteesta on lähetettävä sähköpostilla osoitteeseen myynti@is-pipe.fi. Mukaan on liitettävä lähetenumero ja palauttajan tiedot.

Palautettavan tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25-30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka ovat erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu!

6. Tuotteiden toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään 2-4 arkipäivän aikana. Mikäli toimituksessa on viivästystä, pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

7. Tuotteiden hinta

a) Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhettä, joka on myös asiakkaalle ilmeinen.

b) Tuotteiden hinnat sisältävät kulloisenkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja.

c) Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se, mikä sillä oli ostohetkellä, ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä.

8. Vastuumme

a) Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

b) Mikäli jokin tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia, vastuumme rajoittuu tuotteen hintaan, ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.

c) Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.

d) Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

9. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassa olleita ehtoja.

10. Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuu, tulee asiat ratkaista ensisijaisesti myyjän kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.